Kursus for par

Pris: 5000 kr.

Tilmeld dig

I forløbet ville I skulle arbejde med at nå frem til et FÆLLES mål. I vil i denne proces få øje på, hvordan I nåede til dette. Der vil arbejdes med hvad I ønsker og forestiller jer I kan i mødet med hinanden , når målet er nået -som I ikke kan ved kursets start.

I ville skulle fordybe jer i hvilke forhindringer I kan støde på som ville kunne forhindre jer i at nå målet. Formålet med denne fordybelse er, at for øje på, hvorledes I med jeres nye indsigt og bevidsthed ændre jeres kommunikation, overbevisninger og samspil, så I opløser forhindringerne hen mod målet. Ved afslutningen af kurset fordyber vi os i, hvorledes I kan hjælpe hinanden med at fastholde den udviklingsproces I er i, samt hvordan hjælper I hinanden med, at skabe et hverdagsliv, hvor indholdet af jeres fælles mål kan folde sig ud og forblive lyslevende.

Som afslutningen på hvert møde laves der en mentaltræning med afsæt i mødets tema som I giver hinanden hånd på at lytte til mindst 4 gange inden næste møde. 

Mentaltræning er en øvelse, hvor jeg taler jer ned i en dyb afslappet tilstand. I denne tilstand laver jeg nogle kraftfulde sætninger og ord og visualiseringer som har det formål, at hjælpe jer hen imod jeres mål. Man kan også sige, at jeg fodre hjernen med nye alternative vinkler og måder at se på. Hjernen vil så minde dig om dette, når du står i situationer, hvor du plejer at gøre noget andet, set i bagspejlet, som ikke har virket optimalt.  

Kursets strækker sig over 6 gange med en varighed på 2 timer hver gang. Det foregår i Center for væren og udviklings hus på Bygholmvej nr.9 Øsløs 7742 Vesløs.

Tilmeld dig

hvis du gerne vil med til: Kursus for par

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial