Opkvalificering af medarbejdere som arbejder med mennesker

Pris: 4000 kr. ex. moms

Tilmeld dig

En anerkendende måde, at støtte medarbejdere som arbejder med mennesker på.

Medarbejderne hos jer tilbydes et forløb på 3×3 timer i en kommunikationsform som tager sit afsæt i Transaktionsanalyse. Jeg har udarbejdet en form og metode som gør os som socialarbejder i stand til ikke at blive følelsesmæssig kroget i mødet med vores borgere, kollegaer eller ledelse. En metode, hvor vi bliver opmærksomme på hvorledes vi kan forblive i fornuft og refleksion og derigennem fastholde et højt fagligt niveau og en god trivsel på arbejdspladsen

Forløbet starter kl. 9.00-12.00 eller fra 12.00-15.00 med 14 dage mellem modulerne. Jeg har udvidet og forfinet Transaktionsanalysen med den systemiske tilgang, gennem de sidste 20 år. Personalegrupper, familieterapeutstuderende og kommunalansatte har gennem årene været mine målgrupper for justeringer og inputs.

Det betyder, at når I tilmelder de af jeres medarbejdere som oplever sig presset, drænet eller blot ønsker at blive endnu mere kvalificeret til de kommunikative og samarbejdende opgaver, så er materialet og formen jeg underviser efter gennemprøvet til fulde og med bemærkelsesværdige gode resultater. Medarbejderne vil opleve, at stoffet der undervises i øger bevidstheden, leverer relevante brugbare værktøjer som kan tages i brug allerede fra næste arbejdsdag og øger selvindsigt.


Forløbets opbygning

  • Første modul: Indføring i metoden og forståelse af denne.
  • Andet modul: Lærer, sygeplejersker, SOSU assistenter, sagsbehandlere og pædagogerne har siden sidst arbejdet med forståelsesrammen i samarbejdet med borgerne, kollegaer og lederen. Der gives feedback og der laves demonstrationer af metoden live, af underviseren, hvortil medarbejderen løbende kan stille spørgsmål ind i demonstrationen. Ligeledes vil der løbende i demonstrationen blive undervist.
  • Tredje modul: Medarbejderne arbejder med metoden to og to og får løbende feedback af underviser og de andre medarbejdere. Forløbet henvender sig til medarbejdere som ofte eller ind imellem oplever manglende redskaber i det sociale arbejde.

Forløbet henvender sig til medarbejdere som ofte eller ind imellem oplever manglende redskaber i det sociale arbejde.

Tilmeld dig

hvis du gerne vil med til: Opkvalificering af medarbejdere som arbejder med mennesker

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial