Terapi

Familieterapi

1500 kr. , pr. session

7500 kr. for 6 sessioner

Book en tid

I alle familier er der mønstre på kryds og tværs mellem familiemedlemmerne. Der er mikromønstre og der er de helt generelle mønstre som kendetegner netop jeres familie. 

Der er også opbyggelige sunde mønstre i alle familier og der er uhensigtsmæssige mønstre i alle familier. 

Da familien er et organisk system, så er der nogle uhensigtsmæssige mønstre som går i sig selv, det kan være fordi børnene bliver større eller nogle flytter hjemmefra. Det kan være fordi en eller begge forældre får det bedre i deres samspil eller får mere tid. Der er et utal af grunde til, at familien over tid bliver sundere.

En aktiv grund til, at en familie kan blive sundere og få det bedre sammen er at investerer i familieterapi. 

Hos Center for væren og udvikling arbejdes der med at synliggøre de mønstre og den kommunikation som er knyttet til de mønstre som I gør brug af. I vil I forløbet få øje på de mønstre som er opbyggelige for jer og I vil få øje på de mønstre som er ikke opbyggelige. 

I vil gennem forløbet få de nødvendige redskaber og øvelser der skal til for at I som familie kan nå jeres mål. 

Første samtale vil altid være der hvor I i fællesskab skal nå frem til et fælles mål for forløbet. Jeg har nogle metoder som gør, at I som familie kommer helt i mål med at finde et fælles mål. 

Jeg tager mit afsæt i den systemiske familieterapi, hvor man har fokus på mønstre, kommunikation, overbevisninger og grupperinger. Som udgangspunkt er I hinandens årsag, hvilket betyder, at der ikke er en som er årsagen til at I har det skidt eller svært men at I alle med jeres måde at reagerer på er dele af hele familiens uhensigtsmæssige mønster. 

Som udgangspunkt mener jeg, at alle familiemedlemmer skal være med i familieterapi. 

Hvis I har spørgsmål, er I meget velkommen til at kontakte mig. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial