Foredrag

Hva’ fanden sker der!!!

5000 kr. ex. moms

Book et foredrag

Et foredrag om at få øje på de forhindringer der forhindrer os i at nå vores mål.

Foredraget henvender sig til både de gode og de knap så gode chefer, personalegrupper, par, ledige, de søgende, de nysgerrige og de desperate. Med alvor og humor og på et fundament af høj faglighed og 54 års livserfaring og 30 års erfaring indenfor udviklingsprocesser får Malene Kanstrup sit publikum ind ad en dør, hvor alting pludseligt bliver synligt.
Forbered dig på en aften der kan mærkes og vil blive husket. Du får med dette foredrag øje på det du har gået og ledt efter, det du slår dig på igen og igen og måske lige nøjagtig DEN løsning der gør, at vejen er banet hen mod dit mål.


Med humor, omsorg og en konfronterende stil bliver der både øset ud af hendes indsigt og erfaring på en helt unik og nærværende måde. Kommer du som fagperson vil du i den grad kunne tage noget med dig, kommer du som en del af en personalegruppe vil du allerede i morgen opleve nye lag i forhold til kommunikation og samspil og er du bare dig måske sammen med din partner, så vil du/I helt sikkert få noget med jer hjem som kan åbne op for mere nærvær og kærlighed.

Kort sagt, der er lagt op til underholdende læring på den fede måde.

Kontakt mig

hvis du vil booke mit fordrag: Hva’ fanden sker der!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial